MAĆEHA STARIJA OD NJE SAMO 5 GODINA, POLUSESTRU NE SPOMINJE: Ana Stanić nije prihvatala TATINU NOVU I MLAĐU LJUBAV
Foto: Antonio Ahel/ATAImages

DA LI JE REALNO OVO?

MAĆEHA STARIJA OD NJE SAMO 5 GODINA, POLUSESTRU NE SPOMINJE: Ana Stanić nije prihvatala TATINU NOVU I MLAĐU LJUBAV

Žena je od Aninog oca mlađa čak 30 godina

Objavljeno:

Poznato je da se Ana Stanić veoma trudi da svoj privatni život, brak i porodicu sačuva od radoznalih pogleda, to joj je pošlo za rukom čak i kada se našla na vrhu popularnosti, devedesetih godina, kao članica grupe "Moby dick".

Malo je ljudi koji znaju za maćehu Ane Stanić i njenu čak trideset i četiri godine mlađu sestru po ocu. Život svoje porodice Ana je brižljivo čuvala, ipak životna priča koju je pevačica imala ima svojevrsnu težinu.

Maćeha Ane Stanić
Maćeha Ane Stanićfoto: Antonio Ahel/ATAImages

Nakon razvoda njenih roditelja, u život Aninog oca, Vojkana Stanića, ušla je sada već, maćeha Ane Stanić, misteriozna Marija, koja je od Aninog oca mlađa čak 30 godina.

- Ana je teško prihvatila izabranicu svog oca. Njoj je baš smetalo što je pet godina starija od maćehe. Nije verovala da ta veza može da opstane i često je zbog toga prigovarala Vojkanu. Kad je shvatila da je njenom ocu stalo do Marije, onda je popustila, a posebno kad je saznala da njih dvoje čekaju bebu. Ipak, o svojoj polusestri nikad ne govori - rekao je svojevremeno dobro obavešteni izvor za "Kurir" dok je pevačicin otac potvrdio kako su porodični odnosi bili narušeni, međutim po njegovim rečima, oni su nesuglasice izgladili.

Ana Stanić
foto: Antonio Ahel/ATAImages

Maćeha Ane Stanić sa pevačicom je danas u odličnim odnosima

- U jednom periodu života bilo je teško jer Ana nije prihvatala moju suprugu. To je trajalo otprilike pet ili šest meseci. Sad je sve u redu. Znate kako, kad se čovek u mojim godinama oženi nekom ženom, svakom je prva asocijacija da je reč o nekoj sponzoruši, kako se to danas popularno kaže. Međutim, onaj ko poznaje moju suprugu, jasno vidi da nije stvar u tome i shvata da tu ne postoji nijedan drugi interes osim naše bliskosti - rekao je čuveni hirurg i dodao:

1 / 8 Foto: Milan Maricic/ATAImages

- Kad je Ana upoznala Mariju, bilo je sve u najboljem redu. Nije reč o tome da ona nije prihvatala moju suprugu, nego nije prihvatala tu situaciju. E sad, možda Ana ne želi u javnosti da govori na tu temu i morate nju da pitate zbog čega.Mi se odlično slažemo i trebalo je da idemo na njenu promociju, ali se moja ćerkica razbolela i nisam mogao da je vodim. Redovno se viđamo, imam i dobar odnos s bivšom suprugom, dolazimo jedno drugom na rođendane, a naša deca se odlično slažu - završava Stanić za pomenuti list.

Muzička zvezda ima i brata Milana kojeg je ranije često pominjala u intervjuima, međutim o sestri Klari Ana je govorila za medije samo jednom, a to je opravdala činjenicom da je reč o devojčici čiju privatnost želi da sačuva.

– Klara je još jedno veliko bogatstvo u mom životu i s njom imam sjajan odnos. Od Vuka je starija samo dve godine, a oni se veoma lepo igraju kada su zajedno. Njemu je jasno da je Klara njegova tetka, ali ne postavlja previše pitanja oko formalnosti – ispričala je tada.

Bonus video:

04:33

Uros Stanić - moja baba je Jelena iz grupe Zans

(Espreso / Kurir/ Story/ Prenela:M.S.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.